Με τις τελευταίες παρατυπίες του Facebook σε θέματα αξιοπιστίας και παραβίασης ιδιωτικής ζωής, έρχεται το MeWe ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο που υπόσχεται ότι θα παρέχει στον χρήστη μια αναζωογονητική εμπειρία στο πνεύμα της ανθρώπινης συντροφικότητας.

Με καθημερινή εγγραφή πάνω από 1.000.000 χρήστες την εβδομάδα το MeWe υπόσχεται :

 • Πλήρη έλεγχο των ειδήσεών σας και τη σειρά εμφάνισης των δημοσιεύσεων. Δεν χειρίζεται, φιλτράρει ή αλλάζει τη σειρά των ειδήσεων σας.
 • Ένα ασφαλές μέρος για να επικοινωνούν και να συνδέονται όλα τα κοινωνικά στρώματα χωρίς φόβο εκβιασμού ή εκφοβισμού.
 • Τα μέλη του, το κατασκευάσανε με γνώμονα την εξυπηρέτηση και το σεβασμό, και όχι να εκμεταλεύονται τα δεδομένα για κοινή χρήση ή πώληση.
 • Όχι διαφημίσεις, δεν έχει λογισμικό υποκλοπής.
 • Την καλύτερη εφαρμογή συνομιλίας και γραπτών μηνυμάτων, με απόρρητο που εμπιστεύεστε.

Θα κάνουμε λοιπον ένα crash test αυτή την εβδομάδα..
Stay tuned.

4 Comments

 1. ΈΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Reply

  ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ FACEBOOK…. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΊΠΟΥ ΙΔΙΑ, Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ;;; ;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ 💖 💖 💖 💖 💖

  • MyFamily.gr Reply

   Δεν έχουμε αρκετά feedback στην ελλάδα μας αλλα στο εξωτερικό ιδίως σε συμβουλευτικές ιστοσελίδες για γονείς προτείνεται σαν κοινωνικό μέσο γιατί παρέχει ελεγχόμενες ενέργειες τουλάχιστον στα ευαίσθητα ζητήματα όπως η παιδική πορνογραφία και η αναπαραγωγή – κλοπή άλλως λογαριασμών.
   Μπορείτε σχετικά να διαβάσετε και σε αυτό το link >. https://parentology.com/mewe-the-new-social-network-that-may-put-facebook-out-of-business/
   * ίδια διαδικασία εγγραφής με προσθήκη αριθμού κινητού για πιστοποίηση.

Write A Comment

error: Content is protected !!