Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ζούμε, αλληλεπιδρούμε και εργαζόμαστε. Ακόμη και πριν από δέκα χρόνια, το να ζεις από έναν ιστότοπο θα ήταν σχεδόν ανήκουστο. Αλλά σήμερα, πολλοί άνθρωποι βγάζουν χρήματα από το Instagram και δεν χρειάζεται να είσαι τεράστιος influencer για να κερδίσεις χρήματα από το Instagram. Πολλοί χρήστες του Instagram κερδίζουν χρήματα ως παράπλευρο εισόδημα. Χρειάζεσαι απλώς ώθηση και δέσμευση για να δημιουργήσεις ένα κοινό. Μόλις αποκτήσεις το κοινό, δες τους 5 τρόπους για να κερδίσεις χρήματα στο Instagram παρακάτω.

Συνεργαστείτε με μια επωνυμία

Πολλές μάρκες και εταιρείες αναζητούν λογαριασμούς Instagram για να συνεργαστούν. Εάν έχεις μια αφοσιωμένη βάση ακολούθων που ασχολούνται τακτικά με τις αναρτήσεις σου, μια εταιρεία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου για να συμπεριλάβεις ένα από τα προϊόντα της σε μία από τις αναρτήσεις αυτές. Αλλά κανείς δεν δημιούργησε ποτέ μια επιτυχημένη διαβίωση περιμένοντας τους ανθρώπους να έρθουν σε αυτόν – αναζήτησε ενεργά και επικοινώνήσε με τα τμήματα μάρκετινγκ. Εάν μπορείτε να καταθέσεις ένα πειστικό πλάνο ώστε να κινήσεις το ενδιαφέρον τους ή να συνεργαστούν μαζί σου, είναι μία καλή αρχή.

2.Ζωντανά σήματα Instagram

Τα ζωντανά σήματα είναι μία λειτουργία που σε λίγο καιρό θα ενεργοποιηθει και στην χώρα μας και λειτουργούν σαν ένα container με συμβουλές για δημιουργούς. Αυτή τη στιγμή επεκτείνονται στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Ιαπωνία απλά κάνουμε την αναφορά εδώ γιατί σύντομα θα είναι και στην χώρα μας και παίζουν μεγάλο ρόλο στην εισροή εισοδήματος.Το κοινό μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να δείξει την υποστήριξή του στους δημιουργούς κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής.Όταν Ενεργοποιηθούν τα σήματα στον λογαριασμό σας στο Instagram θα παρουσιαστεί στους θεατές σας στην ενότητα σχολίων μιας ζωντανής ροής. Θυμηθείτε να τους το υπενθυμίζετε πότε πότε απλώς για να τραβήξετε την προσοχή τους εάν θέλουν να σας συνεισφέρουν οικονομικά (donate).

3.Ενεργοποιήστε τις Συνδρομές

Πέρυσι, το Instagram άρχισε να δοκιμάζει τη δυνατότητα των δημιουργών να επιτρέπουν στους συνδρομητές πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο. Μόλις αυτό διαδοθεί ευρύτερα, θα ξεκλειδώσετε ένα κουμπί «εγγραφή» στο προφίλ σας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένο περιεχόμενο μόνο με πρόσβαση για Ιστορίες και Ζωές πίσω από ένα paywall. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε κάποιο επιπλέον μηνιαίο εισόδημα στο Instagram και να αλληλεπιδράσετε περισσότερο με το κοινό σας.

4. Affiliate marketing

Ως γνωστό το κοινό πηγαίνει σε δημιουργούς που θαυμάζουν για τις προτάσεις τους για προϊόντα και επωνυμίες που υποστηρίξουν. Το Instagram Affiliate φέρνει μια πιο άμεση υπηρεσία συστάσεων στο Instagram. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε απλώς να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Εάν το κοινό σας αγοράσει κάτι μέσω του συνδέσμου, κερδίζετε μια προμήθεια. Επιπλέον, το Instagram Stories είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προβάλλετε προϊόντα και να κάνετε κλικ σε άλλους ιστότοπους γιατι ως γνωστό εκτός από τρίτους παρόχους το instagram δεν ανακατευθύνει μία φωτογραφία σε άλλη διεύθυνση εκτός εάν μπει κουμπί προτροπής στο story.

Merchandising

Εάν έχετε καλλιεργήσει μια ομάδα αφοσιωμένων οπαδών με μια αυθεντική επωνυμία και ολοκληρωμένο branding, είναι καιρός να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα. Τα επώνυμα εμπορεύματα όπως κούπες, μπλουζάκια και βιβλία απαιτούν κάποια αρχική επένδυση, αλλά τα οφέλη μπορεί να είναι σημαντικά: στέλνοντάς τα στον κόσμο με τους πελάτες σας, κερδίζετε επίσης δωρεάν μάρκετινγκ εφόσον γίνεται και διαφήμιση δια στόματος.

Το Instagram είναι ένα ισχυρό εργαλείο που παρέχει πολλές επιλογές δημιουργίας εσόδων εάν έχετε ένα ιδιαίτερα αφοσιωμένο κοινό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει μια ειλικρινή, αυθεντική επωνυμία προτού μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα στο Instagram. Αλλά μόλις το αποκτήσετε, υπάρχουν πολλά με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε και η δυνατότητα να βγάλετε πολλά χρήματα.

Η συνεργασία με επωνυμίες, η ενεργοποίηση σημάτων στις ζωντανές ροές σας, η προσθήκη συνδρομών, το μάρκετινγκ συνεργατών και το merchandising είναι οι βασικοί 5 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram.

Το άρθρο ήταν παροχή και επιμέλεια για εμάς
από την ομάδα marketing της εταιρείας Artminds.co

Comments are closed.

error: Content is protected !!